Kwaliteit

QLB consultancy is de Quality Expert in de industrie, Hightech, Automotive en Aerospace. Wij helpen bedrijven te voldoen aan de door de klant gestelde standaarden maar ook het beter borgen en laten werken van een kwaliteitsmanagementsysteem is niet ongebruikelijk.

QLB consultancy heeft meer dan 25 jaar ervaring hoe kwaliteitsmanagementsystemen te laten werken voor bedrijven. We zijn werkzaam voornamelijk bij automotive suppliers maar hebben ook ruime ervaring in de industrie, Hightech en Aerospace.

QLB consultancy begeleidt organisaties op verschillende vlakken:

  • Het strategisch neerzetten van kwaliteit in de organisatie
  • Het succesvol implementeren van de standaarden IATF 16949, AS 9100D en ISO9001  incl. de bijbehorende automotive coretools zoals APQP, FMEA, MSA, SPC en 8D, maar aerospace methodieken als FAI en DVI.
  • Het uitvoeren van interne en/of supplier audits.
  • Ad interim invullen van kwaliteitsfuncties

QLB consultancy is een bedrijf die toegang heeft tot ervaren experts die organisaties kunnen helpen om projecten en ad interim opdrachten uit te voeren. QLB consultancy werkt namelijk nauw samen met Symbol. BV, SMARTFMEA en EQB consultancy. Op deze manier kunnen we alle benodigde kennis aanbieden aan onze opdrachtgevers