Dienstverlening

QLB Consultancy is de Quality Expert in de Automotive, Medical, Aerospace en Hightech. We zijn gespecialiseerd in het implementeren van lean manufacturing en kwaliteitsmanagementsystemen, en helpen bedrijven om te voldoen aan de standaarden die de klant stelt.

Om succesvol te implementeren is het essentieel om de medewerkers hierbij te betrekken. Daarom past QLB Consultancy de methodiek Gemba (terug naar de werkvloer) altijd toe in projecten. Daarnaast maakt QLB Consultancy gebruik van de eenvoudige en veelzijdige software van LeanForms.

Om aan de eisen en wensen van de klant te voldoen, moet elke organisatie ervoor zorgen dat er zo effectief, efficiënt en flexibel mogelijk wordt gewerkt. Continue verbeteren is dus cruciaal. Daarbij moeten organisaties de risico’s op kwaliteit, Arbo of milieu niet uit het oog verliezen.

QLB begeleidt organisaties bij het:

  • strategisch neerzetten van kwaliteit in de organisatie
  • implementeren van de standaarden IATF 16949, AS 9100D, ISO13485 en ISO9001
  • implementeren van de bijbehorende coretools APQP, FMEA, MSA, SPC en 8D
  • implementeren van Aerospace methodieken FAI en DVI
  • uitvoeren van interne en/of supplier audits
  • ad interim invullen van kwaliteitsfuncties

QLB Consultancy is een betrouwbare partner voor bedrijven in de sectoren Automotive, Medical, Aerospace en Hightech. Henk Broekman heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en lean manufacturing bij verschillende organisaties, van familiebedrijven tot multinationals.

Dienstverlening van QLB Consultancy

Samenwerkingen