LeanForms

LeanForms is een effectieve en efficiënte oplossing voor bedrijven die graag de overstap willen maken van verouderde documenten en losse lijstjes op verschillende plekken in de organisatie naar een webbased applicatie met koppelingen naar andere applicaties. Het is flexibel en laagdrempelig toepasbaar in alle sectoren waarin QLB Consultancy werkzaam is.

QLB Consultancy zet de eenvoudige en veelzijdige software van LeanForms in om gegevens over de bedrijfsvoering te verzamelen, en te gebruiken voor workflow management en het monitoren van de effectiviteit en efficiency van de processen. De software maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de gehele administratie te digitaliseren en op gestandaardiseerde wijze informatie te verzamelen, processen op te starten of medewerkers te informeren. QLB Consultancy kan deze intelligente webformulieren maken, maar de webformulieren zijn heel gebruiksvriendelijk en ook door een organisatie zelf te maken.

Webbased applicatie

LeanForms is een webbased applicatie en dus te benaderen vanuit elke locatie. Bovendien kan er data worden uitgewisseld met andere applicaties als ERP. Big Data industrie 4.0 wordt steeds belangrijker, en voor het ontsluiten van data voor managementsturing is LeanForms heel effectief. Managementinformatie en trendanalyses zijn bovendien beschikbaar door actuele rapportages en een uitgekiende integratie met Excel voor dashboards. Organisaties starten vaak met LeanForms als onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem (ISO), maar breiden de toepassing vaak uit om alle losse lijstjes te vervangen in de organisatie. De software wordt op maat gemaakt voor de bedrijfsvoering.

Als consultant, trainer en coach helpt Henk Broekman bedrijven in Automotive, Aerospace, Medical en Hightech met het opzetten en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Het strategisch neerzetten van kwaliteit en het succesvol implementeren van kwaliteitsstandaarden en lean manufacturing is maatwerk, met het menselijke aspect als de rode draad. Door samen te werken met LeanForms heeft QLB Consultancy toegang tot ervaren professionals met expertise in specifieke bedrijfs- en/of productieprocessen.

Dienstverlening van QLB Consultancy

Samenwerkingen