Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/qlbconsultancy.nl/httpdocs/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 739

Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/qlbconsultancy.nl/httpdocs/wp-content/plugins/acf-repeater/includes/5-7/acf-repeater-field.php on line 805
Kwaliteitsmanagement voor Hightech industrie - QLB Consultancy

Kwaliteitsmanagement voor Hightech industrie

De klanten in de hightech industrie vragen steeds meer van hun leveranciers. Dit doen ze vooral om risico’s in de keten te beheersen. Het gebruik van kwaliteitstechnieken als FMEA, MSA en SPC is geen uitzondering meer.

€ 5000

Binnen de Hightech industrie worden steeds meer eisen gesteld aan het kwaliteitsmanagementsysteem. Vaak zie je dat bedrijven eisen stellen voor het vrijgeven van processen. Helaas gebruikt ieder Hightech bedrijf verschillende methodieken, maar het principe blijft altijd gelijk.

Voor wie
Iedereen die direct of indirect betrokken is bij het werken met klanten in de Hightech industrie.

Doelstelling
Na het volgen van deze training:

  • ken je de verschillende kwaliteitsprincipes en begrippen binnen de Hightech industrie,
  • kun je de inhoudelijke klanteisen interpreteren en vertalen naar een toepassing binnen je eigen organisatie,
  • begrijp je de meerwaarde van de core tools bij de toepassing daarvan binnen je organisatie,
  • begrijp je de rol van de klanteisen en core tools,
  • leer je daarnaast de werking en de noodzaak van de diverse technieken die binnen Hightech industrie worden toegepast. Voor de procesverbeteringstechnieken kun je desgewenst een verdiepingstraining volgen, bijvoorbeeld APQP, FMEA en Statistical Process Control (SPC).